top of page

GÆSTEBOG

1000 tak for alle jeres fine ord – Vi værdsætter dem virkelig! 

Hvis I har lyst til at skrive noget i vores gæstebog er I velkomne til at maile os på sille@humanmusic.dk og skrive gæstebog i emnet.

Akvarel Brush 16

 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ ud af 5 stjerner:

Med Sille og Palle har alle det sjovt!
Jeg synes at koncerten med Sille og Palle var mega fed, fordi de var megagode til at holde gang i publikum, og de sørgede hele tiden for at der var noget at lave og grine af. En anden ting der også var godt var at de betragtede publikum som en del af bandet. Det var virkelig en fed oplevelse fordi Sille og Palle ligsom gjorde musikken til en leg, hvor det mest af alt handlede om at have det sjovt, og det kunne man også i høj grad se at publikum havde.
Der var overskud hele vejen igennem også efter koncerten, for der var der en masse børn der kom op til musikerne og spurgte dem om alt muligt. Jeg kunne godt lide at musikerne bare var klar til at svare og give krammere, og alle forlod salen med et smil på læben.


Anmeldelse i ”Levende Musik i skolen”s festivalavis okt ´23.

 

--------------------------

"Jeg vil bare fortælle, at der virkelig er begejstret stemning over oplevelsen, både fra personalet, børnefamilier og alle dem, der var tilstede. Vores kirketjener omtalte koncerten endda som den bedste koncertoplevelse, han nogensinde har haft i Eggeslevmagle kirke - så tusind tak for det."

Claudia - Eggeslevmagle kirke okt ´23

 

-------------------------

 

"Det var en fantastisk oplevelse. Der var godt flow i hele forestillingen. Eleverne var med og klar på det hele. Sille var god til at komme ned til eleverne og var nærværende. Det var virkelig sat godt sammen."

 

Evaluering fra Balleskolen - Turne for Levende Musik i skolen okt ´22

---------------------------

Kære Sille og Palle. Her er lige et par tilbagemeldinger fra lærere, som jeg har fået i går. Det er ikke så tit at jeg får tilbagemeldinger uden at have spurgt efter dem, så det er bare fedt! KH Lea fra Folkekirkens skoletjeneste i Hillerød. sept 2022

"Tusind tak for en super fin oplevelse for 3.D. Det ramte lige i hjertet på mine elever."

"Tak for en rigtig fin koncert. De gjorde det så godt, og vidste virkelig hvordan de bedst fik børnene med.

Dejlig musik.

Min klasses yndlingssalme er ”Fuglen har rede og ræven har grav”. Da de hørte den første gang udbrød de ”Åh jeg elsker salmer”, og de plager om at høre den igen og igen. Materialet fungerede også godt, og så flot med links til musik og film."

"Tak for en skøn koncert i Ullerød kirke i dag. Tak for jeres forståelse. Vores drenge havde en rigtig god oplevelse

både med musikken, og med at være i en være i en kirke.

Rigtig dejlig dag!

Kh Wicki"

---------------------------

Kære Sille og Palle
En stor TAK skal I have for i søndags. Hvor var I skønne at lave gudstjeneste sammen med. Jeg har fået så mange roser til jer for jeres sang, musik – ja, hele jeres optræden i kirken.
Der var en lethed, en glæde og samtidigt en fin højtidelighed over gudstjenesten og dåb af Lukas. Jeg synes, at kirken blev fejret på allerbedste vis. Tak – vi ses en anden gang 😊
Kram og bedste hilsner til jer fra Karen-Lisbeth, Stengård kirke sept 2021

--------------------------

 

1000 tak for jeres optræden i dag. Vi er stadig helt høje af lykke J
Så vi håber bare, at vi kan få lov at se jer igen til næste år. Det var virkelig en dejlig koncert, og hele huset boblede af glæde og godt humør, da I var gået. 1000 tak til jer begge to!

KH Heidi, Grønnebakken Vuggestue i Hellerup maj 2021

--------------------------

Kære Sille og Palle

Tusind tak for en virkeligt fin koncert i fredags. Det var simpelthen så fint og rørende. "Vores" børn her på krisecenteret, er ofte ikke så vant til at få så gode oplevelser rettet mod dem og deres behov, så når de endelig får det er det helt særligt.

Tusinde tak for det, det var rørende og en skøn oplevelse for os alle. 

Med venlig hilsen Tina - og resten af Hellerup krisecenter maj 2019

--------------------------

I er her til morgen blevet rost til skyerne af samtlige kolleger, og det med rette!

Både jeres musikalske univers, jeres nærvær og kontakt med børnene og jeres evne til at få børnene gejlet op og derefter falde ned 😊 Vi glæder os til at få besøg af jer igen!

Tveje Merløse kirke

--------------------------

Hej Sille.

Dette er en hengiven fan-mail, som du FORHÅBENTLIG får mange af.
Tusind tak for en dejlig eftermiddag i Riddersalen i dag.
Det er svært at beskrive, men du og Palle har en helt fantastisk evne til at gøre mine drenge glade – om det er Djanzz, jer selv, i Operahuset – Ja, hvilken som helst konstellation, så er mine drenge, Anders 5 1/2 og Kasper 2 1/2, lykkelige efter en time med jer. Og det kan en mor jo lide!
I er så dygtige. Tak for det.

Kh og god sommer fra Britt Schou

--------------------------

Tusind tak for den fine børnegudstjeneste I lavede hos os i Blovstrød kirke, vi var så glade for at synge sammen med jer.
Hvor var det skøn musik I kom og lavede, og hvor var I søde at i spillede med på vores efterårs-nummer!
Det har været en stor fornøjelse at synge jeres sange, og jeg håber meget, at vi gentager det igen en anden gang!

De bedste hilsner fra Rose – korleder i Blovstrød kirke

——————————----

Kære Sille og Palle

Tusen takk (igjen) for deres fantastiske konserter under årets Anjazz! Jeg har fått mange tilbakemeldinger fra små og store om at dette var superbra!

Lykke til videre med deres musikalske arbeid! Dere er supergode! Jeg elsker at dere tar barn på alvor, får til et godt samspill, er positive, lydhøre og ikke minst matcher dette med god musikk. Herlig!

Bedste hilsener fra Ingunn Brønstad – AnJazz Festivalen, Hamar, Norge

————————————–

KÆMPE TAK for super koncert.
I havde de mange børn i ” jeres hule hånd” og børn, forældre, bedsteforældre, pædagoger mm fik en dejlig oplevelse.
En flot start på festivalens righoldige fredags-program.

Maribo Jazzfestival juli 2015

——————————–

Min dreng og jeg var på Horsens Kunstmuseum i dag for at se jer optræde med “De 3 Musikterer”. Jeg skriver faktisk bare, fordi jeg ikke fik sagt det efter koncerten, men det var en så dejlig oplevelse! Helt fantastisk. Tiden fløj afsted, det var både underholdende, inddragende og medrivende.Tak.

Venligst Louise Wiborg 

 ———————————

Dear, dear Sille
Your music on “Hey Baby” is so, so fabulous !!  I’ve been playing it over and over again.  The joy, sounds, and rhythms are wild and wonderful.
And the mastery of the guitar playing by you and Palle — very impressive, very SUPER !!  And I am delighted by your flexible and beautiful voice.

All the best from MD Poole – Author

—————————————

Hej Sille og Palle.

Endnu engang tusind tak for en god koncert i Sædden Kirke i søndags; Er stadig helt høj ;o)
Hej, hej – og ha’ det godt

Henriette Schertz Olesen – Børne og ungemedarbejder i Sædden kirke

—————————

Kære Sille og Palle.
Tusind tusind tak for en smuk, varm og indlevende koncert i Kværs Kirke i dag den 18.10.2015.

Knus knus
Hanne Slothuus
Kværs

—————————-

Hejsa Sille og Palle!

Herligt at have jer til at åbne ballet – skøn måde I engagerer ungerne på… Og fantastisk musik – intet mindre!

Kh. Hørby Børnemusikfestival 13/6 – ´15

———————————-

Kære Palle og Sille

I står begge for alt det, som jeg ønsker at formidle til mine deltagere, uanset om der skal fødes et barn eller høres musik nemlig: Tilstedeværelse i nuet, opmærksomhed, rummelighed og kærlighed. Tusind tak for jeres hjælp til at gøre dagen i går til en fantastisk dag :).

Kærlig hilsen Mindful Moving 18/3 -15

————————————

Alle daginstitutionerne fortæller at I lavede de mest vidunderlige baby-jazz koncerter i vores børnekulturuge her i Gentofte i år. Tak for det!

Gentofte Kommune

————————————

Det var så skønt at have jer her på Åland på skoler og på plejehjem. Vi har fået så meget god respons fra alle de steder, I besøgte. I dag fik jeg e-mail fra Eckerö skole som takkede meget for jeres besøg og fortalte, at både børnene og de ansatte syntes at det var en spændende og så sjov oplevelse 

Jeg havde også nogle rigtig dejlige dage med nogle virkelig søde mennesker og fantastiske musikere 

Lykke Pörtfors
Projektleder
Nordens Institut på Åland okt ´14

————————————-

Kæreste Sille og Palle

Tak for den dejligste koncert i Riddersalen!
For pokker vi gik derfra totalt høje på liv, guitarrif og Sillesang … og festen fortsætter herhjemme med hop og hop og hop og trommesoloer!
Det var en stor oplevelse for os alle, og JEG sad i mørket med en tåre i øjet, fordi I er så lyslevende og kærlige – Stadigvæk, 20 år efter!

KYS til jer fra Lilja Sherfig 9/7 – ´13

—————————————

Kære Sille og Palle

Tusind tak for en formidabel koncert. Ved nærmere eftertanke leverede I det mest velbesøgte (og overbookede) arrangement, jeg nogensinde har præsteret i min tid på dette bibliotek (og i det hele taget, faktisk). Så tak for det!

Jeg glæder mig til at snakke sammen med jer om næste års indslag i Jazz-festivalen.

Kh. Christina Helle Kjær
Frederiksberg bibliotek 10/7 – ´12

—————————————-

Hej Sille, Palle & Mathias.

Jeg var inde til jeres koncert i Operaen i lørdags sammen med min søn på 4 år, og bliver nød til at skrive til jer og fortælle, hvor skøn en oplevelse det var for os begge.

Man blev bare så glad af jeres optræden og jeg synes, at I havde en super måde, at gøre det til en oplevelse både for børn og voksne.
Min søn er ikke den udfarende type og er normalt ikke så god med mange mennesker, men I fik ham til at rejse sig og danse med (uden min opfordring) – og bare det er en præstation  i sig selv fra jeres side!
Vi sad selv på de sidste puder på gulvet lige foran trappen, men synes det var rigtig godt, at I også huskede dem, som var ”forvist” til 2 og 3 sal.

Jeg vil anbefale alle mine veninder med børn, at tage til jeres næste koncerter.
Rigtig god dag.

Mange hilsner,
Marie Bagger 10/1 – ´13

——————————————–

Kære Palle og Sille

Jeg stopper som booker for Musikstationen/Kulturstationen her fra årsskiftet efter 25 år på den post.

Det har været superskønt at have kontakt med jer gennem årene!
Og en stor, stor fornøjelse og ære at præsentere jer i alle de forskellige konstellationer her i Skørping.

Jeg er stadig lige vild med jeres musik, som aldrig bliver sløv og stillestående, nej tværtom – fløjtende nyskabende, evigt på nye veje, musikalsk i allerypperste klasse og hamrende talentfuldt, samt ikke mindst fyldt med livgivende humor og humør.

Lige musik, der taler til mit gemyt og mange, mange andres her på egnen!!
Jeg håber da også, at jeg stadig kan opleve jer her i Skørping rigtig ofte!!

Hils alle de andre. Det har været sjovt og berigende at have jer her, hver eneste gang!

Venlig hilsen Mogens Yde – januar 2013

————————————

Hej Sille og Palle

Tusind tusind tak for en superskøn musikalsk oplevelse i fredags. Det var herligt – og rørende –  som I formåede på jeres søde og skønne måde at fuldende hele vores store dag. Det er vi meget taknemmelige for.

I tryllebandt stor som lille, og fik os alle med til at deltage og blive til en del af koncerten. Det var – for især os voksne – et særligt øjeblik, da I fik børnehavens nye navn flettet med ind i sang, som alle børn og voksne kunne synge med på.

I blev og bliver efterfølgende rost meget af begejstrede alle, personale, forældre og de besøgende.

Med venlig hilsen

Lillian Aagaard Rasmussen
Leder, Børnehaven Globus

————————————–

Kære Sille

Jeg beundrer jeres musik! I får en masse glæde ud til publikum, og det lyser ud af jer, at I nyder hvert sekund og tak for jeres søde måde at være på! Der er ikke noget skønnere end musik spillet af nogen der virkelig kan – og det kan I bestemt !

De bedste hilsner fra Carsten – TV-sydsjælland

—————————————-

Kære Sille

I fik atter skabt den perfekte ramme for en fed afslutningsfest på ugen “Kunsten at more sig” på Testrup Højskole. I er skønne og får så meget ros fra kursisterne. God sommer til jer.

Kh Torben Nielsen – Teaterlærer på Testrup Højskole

——————————————

Kære Sille og Palle

I skal lige have de to tilbagemeldinger fra jeres kirkekoncerter

KH Tanja – Bifald Booking

“Vores arrangement forløb rigtig fint! Til at starte med var der kommet overvældende mange – både børn, konfirmander, voksne og ældre, og de sagde alle, at det havde været en rigtig god gudstjeneste. Selv den ældre herre, der var kommet i den tro, at det var en almindelig højmesse.

Der var en god dialog mht., hvor der var bedst at stå, hvor korbørnene kunne stå, og da det havde vist sig, at Lysets engel går med glans var for svær for børnene, blev den lige skiftet ud med Skt. Lucia – dejligt! Så summasummarum vi  var superglade for arrangementet!

Mvh.Louise – Højelse kirke”

“Salmeswingkoncerten forløb til alles tilfredsstillelse  Sille og Palle synger og spiller skønt  og havde børnene i deres hule hånd. Børnene følte i den grad, at denne koncert var for dem, – de blev engageret, og der var en supergod stemning. Også de større børn syntes, det var sjovt, og mit børnekor nød at være backing. Så alt i alt var vi rigtig glade og tilfredse med arrangementet!

Mange hilsener,
Lene Gudnason, Tåning kirke”

————————————-

Kære Sille og Palle

Tusind tak for en dejlig koncert i Kværs kirke i dag. Jeg læste tilfældigvis i avisen, at I skulle komme og tænkte dér må jeg ud med mine piger. Jeg har allerede anbefalet jer til “min egen” kirke – Bov Kirke og håber da virkelig, at de vil kontakte jer på et tidspunkt.

God tur til Grønland med ROSA fra Rouladegade

Med venlig hilsen

Britta, mine 2 piger og min niece

——————————-

Hej I to

I skal lige have denne her tilbagemelding til jeres gæstebog:

Det var så fantastisk en oplevelse at få lov at være en del af Odsherred Musikfestival. Skønt at byde velkommen til en næsten fyldt kirke – og lægge vægt på den fællesskabsskabende kraft musikken har, både blandt os der er sammen her og nu – men også som en festival, hvor musikken binder os sammen på tværs i kommunen.

Og Sille og Palles  Salmeswing var klasse! Vi vil helt sikkert gøre brug af dem igen!

Mange hilsner fra Asnæs kirke

———————————

Kære Sille
Vi har nu efterhånden købt nogle stykker af jeres børnesalmesange. Det er det mest beroligende for vores børn – ud med Mozart og relax men ind med din blide stemme.
Lige nu er det vores 5 årige tvilling der finder stor ro til natten med cd”en. Du spilles derfor hver aften igen for tiden. Han har de sjoveste spørgsmål og for et par dage siden sagde han: sig mig bliver hun ikke træt af at synge hver aften

Syntes det var sådan en sød kommentar, du måtte smile med af.

Bedste hilsener Helle Adsersen

———————————–

Kære Sille

Vi siger også tusind tak for jeres musik ved min fødselsdagsfest. I kan nok se, at jeres musik er uimodståelig. Folk MÅ ud og danse, og det er lige sådan det skal være. Rigtig mange gæster gav udtryk for stor begejstring for jeres spil både til festen og her bagefter. Ha’ jer nu en rigtig herlig sommerferie

Bedste hilsener Eva

——————————————–

Kære Sille – og Palle.
Ahhh hvor er det dejligt at lytte til – og synge med på.

Jeg kan se at den er gammel, og jeg forstår slet ikke at den er gået min næse forbi… Men “Den lille Ole” stødte jeg på den anden dag, og den har vi taget til os, Gaia og jeg.

Vi keder os p.t. på Rigshospitalet, Gaia med en langstrakt lungebetændelse – mig som underholder. – Gaia er 7 år og multihandicappet og skal have hjælp til det meste. Dog ikke til at vælge sin yndlingsCD, skrue op for musikken og til at lave hmmm-mmm-mmm lyde 5 sekunder før alle CD’ern slutter, for at gøre opmærksom på at nu kan vi godt lette os og sætter gang i mere musik.

En af yndlings-CD’erne er jeres Djanzz – JungleJazz for børn. Den bliver meget meget tit valgt, og vi har den også med her på Riget, hvor vi spiller den igen og igen. Vi har også den med Elefantens slatne snabel, og det går også fint indtil musikken træder i baggrunden og så kommer “al den snak”. Det er ikke populært hos Gaia, men absolut hos hende 2 mindre søskende.

Nå, men det jeg vil sige er bare; tak for rigtig dejlig musik, en dag kommer vi også til koncert.
Tak for dejlig musik, nu skal jeg nok holde øje, så der ikke går andre 8 år inden jeg opdager I har lavet noget vi ikke kan leve foruden – vi glæder os til Lydland som jeg lige har bestilt.

Hav det godt.

Mange hilsner  Gaia – og Sisse Odgaard

—————————————

Kære Sille

Du synger jo vidunderligt og du og I har inspireret mig meget ud i det der synge/spille musik-noget. Og jeres sange (særligt den fine Selma sang) har hjulpet mig og familie gennem hårde stunder  Så af hjertet tak for musikken!

Mange hilsner,

Lone

—————————————–

Kære Palle og Sille!

Vi fik Salme – CD’en og vil bare sige at den er så dejlig! Jeg synes det er skønt at få fat i alle salmerne og at mine piger kan få lært andre end I østen stiger solen op! Mange af dem kan jeg selv men får dem ikke lige sunget. Og den er bare skønt at lytte til.

Min yngste datter på 3½ år erhvervede sig en svær hjerneskade i sommer og er ikke altid til at blive klog på, hvad hun registrerer. Men da hun hørte I østen stiger solen op, gled et fantastisk skønt smil over hendes lille ansigt! Så hun hører den og hun forstår den!

Mange tak.

Venlig hilsen Birgitte Vestergaard

—————————————–

Hej Sille

Jeg hører simpelthen din cd hver eneste dag – og selv når jeg går på gaden, har jeg melodierne i hovedet – selv helt uden iPod 

Jeg er såååååå glad for den. KH Jette Harthimmer

————————————–

Jeg kunne høre det ende i mit hjerte. Jeg synes dig Sille du kunne alt du kunne synge højt,tungt og spille jeg elsker Det. Og dig Benita du trommede så det rørte mig rigtig meget det elsker jeg også. Og dig Jens du var både sjov og du kunne rocke og alt andet. Så er det dig Palle ja du var sjov sød og var super god. I alle fire har været så dygtige jeg var super glad at jeg måtte høre jeres smukke smukke musik i passer så godt sammen.

M.V.K.H Yasmin 9 år 3 klasse lynghøjskolen.

—————————————-

Kære Palle og  Sille

Jeg vil lige sige jer tusind tak for alle tiders koncert her hos Yderne i Skørping.
Vi har fået stakkevis af breve, mails, telefonopringninger og henvendelser fra deltagerne.

Alle, uden undtagelse, er vildt begejstrede for jer og jeres musik: Unge, børn og gamle! Alle nævner specielt jeres musik som noget helt exeptionelt godt og skønt. Og dét var det! Hvor er I altså bare gode!!

Takket været jeres musik blev festen extra god, glad, frydefuld, danselysten og sjov. Takket været jer vil både vi og vore gæster mindes festen med storsmil i sindet. Tak for det. Vi håber, I kom godt og sikkert videre i jeres program. Hav det godt! God sommer! Vi ses.

Kærlig hilsen
Mogens Yde

—————————————–

Hej Sille

Vil lige rose din CD “Hånden på hjertet” til skyerne! Er lige kommer hjem fra Italien med min veninde, og hver dag vi lå ude i haven, satte vi højtalerne med ud, og satte dine numre på, på fuld skrue! Din utrolig smukke og rare stemme, smukke musik, søde og fine tekster gør mig altid i super godt humør! Du har virkelig en fantastisk evne til (ikke bare at lave musik), men at putte så meget af din skønne og positive personlighed med i, så det bliver helt unikt!

Håber virkelig den har fået succes, men har svært ved at forestille mig andet.

Så tusinde tak for den dejlige musik du giver os alle ♥

Stort knus fra Selma

——————————————-

Tak for koncerten i Jersie Sognehus i sommers. Bjørn var da 3 måneder var endnu en stille og rolig dreng, som ikke rullede på siden, men han iagttog levende.

Efter koncerten gjorde jeg som sædvanligt det derhjemme, at jeg lagde ham på sit legetæppe. 5 minutter efter finder jeg Bjørn 4 meter væk fra sit tæppe…på maven,lidt rundtosset i ansigtet, men tilfreds.
Siden da har dyre-cd’en været på hver dag. Nu, hvor han er næsten 8mdr er sang-cd’erne hans favorit.

Det er virkelig olie til baby-synapserne,  jeres show og musik!

En skøn oplevelse at få – også som mor!

———————————————–

Kære Sille og Palle

Tak for en fantastisk koncert igår. Mine børn var vilde med den og vi har synget sange på vores navne og trommet rytmer hele morgenen:) Jeg har også kun hørt positive meldinger fra andre, så det er jo dejligt.

Bedste hilsner

Line Horn Andersen, Børnekulturkonsulent 6/5-´10

———————————————

Hej Sille!

Jeg vil blot sende dig et tak for sidst!

Min familie og jeg nød i den grad djeres optræden / involvering i Valby til 50 minutters intensive musikoplevelser.
Vores datter Selma på 4 var meget glad for at møde “Hende der synger min sang” 

Ha en dejlig dag og tak for oplevelsen – endnu engang!

– Lars Kristiansen 22/3 – 2010

—————————————–

Kære Sille

Dejlig dejlig cd!!!- jeg fortrød at jeg først efter bestillingen opdagede at du ville sende en personlig hilsen hvis man bad om det. Jeg kan godt leve uden det, men jeg meget gerne ha lov at lige sige tillykke med CDén.  Jeg håber du får en dejlig musikerkarriere.

Der er sådan en glad og varms stemning i dine numre.

Jeg bor i Svendborg og er en af dine forældres gamle venner. Har bla. besøgt jer på Nørrebro da du var bette en enkelt gang og set dig på Strandlyst med din ukulele.

knus fra Torill Loebenstein

—————————————–

Åhhh! Sille Grønberg du skønne, nu har jeg igen igen siddet med tårer i øjnene efter at hørt din` CD. Som med mine børn bliver jeg også stolt af dig min søde og kloge !! Tak for sidst, hils Palle den søde og lad verden gå som verden nu kan gå !!?!???!

Kærlig Hilsen Niels

—————————————-

Kære Sille

Fantastisk CD!! Jeg hører den hele tiden, når jeg er hjemme, og melodierne er i mit hoved, når jeg cykler mv. Det kan ikke blive andet end en succes. Fantastiske tekster, som skal lyttes til og tænkes over.

Knus Pia

——————————————–

Hej Sille

Jeg sidder i skrivende stund i solen med en kop kaffe og lytter til din soloplade og oplever det, som musikken somme tide kan; nemlig at hensætte en i en tænksom tilstand, hvor man lige får set på hverdagen lidt ovenfra. Tak for det.

Har talt med Lars fra Midtdjurs Musikforening om at få Djanzz til Djursland igen. Det var stor succes sidst.

Venlig hilsen Sune

———————————————

Hej Sille og Palle!

Tak for turen på Mælkevejen, som alle både børn og voksne satte stor pris på.
I kan tro at børnene snakkede bagefter og mange nævnte din overraskende entre i starten, fin og dejlig musikalsk måde at indlede på.
Vi håber, at I  får lyst til at gæste Helsinge en anden gang.

Mange hilsner Merete Egemose

P.s. Hørte smagsprøver på din solo cd på nettet, den må jeg bare eje.

———————————————-

Det er en DEJLIG plade. Både noget kendt og trygt OG noget nyt og spændende. Altsammen hjertevarrmt og livsbekræftende.
Jeg har haft den et par måneder. Kan stærkt anbefales!!

KH Søren Thorborg

———————————————-

Kære Sille

Nyder helt vildt din fantastiske plade – sange der gør verden smukkere. De skal indgå i min datters “dansk timer”, så Lis Sørensen og Alberte kan få en pause. Synes det er nemmere at synge på dansk end at gå rundt og snakke til en baby på 6 mdr – så hendes første sætning bliver nok enten “ud hvor lykken vender, regnbuerne ender!” eller “desperado indeni…” eller måske “fra Ubud til Kingston town..”

KH Sudha Kristine Bonne

————————————————

Kære Sille

Jeg har fået lyttet din CD igennem et par gange, og synes den er rigtig dejlig. Fede sange, fedt band, og så dig med al den kærlige udstråling, som jeg også forbinder dig med.

Du kommer så smukt ud i de sange, både tekstligt og melodisk. Sikke en poesi og et overskud.

Kh Steen Meier

————————————————-

Kære Sille

Stort Tillykke med din solo-CD. Din stemme og inderlighed er vidunderlig og vi har lyst til at “fare vild med dig” 

Kærlighed fra Claus og Lise Liv

————————————————–

Hej Sille og Palle

Vi har haft evaluering med vores MGK elever idag med bla. koncerter og workshops, jeg sku’ hilse og sige at Djanzz’ workshop og koncert rangerer som noget at det bedste eleverne har haft. “I var meget inspirerende, fulde af spilleglæde, og kom forberedte og villige til at give jeres erfaringer videre og så var I super søde at være sammen med”, så det er da noget af en cadeau………….

Kærlig hilsen og hils drengene fra Frederik Larsen – Holstebro MGK

—————————————————-

Kære Sille, Carl, Palle og Kaare.

Tusinde og atter tusinde tak for Jeres dejlige musik og for Jeres
entusiastiske og professionelle indstilling til udøvelsen af Jeres musik.
I er nogle ualmindelige almindelige dejlige mennesker at være sammen
med og Jeres rytmiske musik går lige i blodet og i benene.
Ved vores privat fest blev der danset , som vi ikke har oplevet i
mange år, til Jeres 2 timers fantastiske musikalske underholdning.
Begejstringen ville ingen ende tage. Vi fik tilkendegivelser fra alle
deltagerne ( og jeg skriver ALLE) ved festen, at man syntes I fire og
Jeres musik var suveræne.

Kærlig Hilsen Lisbet

—————————————————

Kære Sille og Palle og Carl:

I var rigtig, rigtig fine til min 40-års-fødselsdag: Folk har været superglade for hele jeres swingende,charmerende program og for jeres imødekommende,stillige og (pust) humoristiske fremtoning. Mange har syntes at det var vildt eksklusivt at have så habile udøvere siddende lige på næsen af sig.

Må der blive en anden gang og jeg vil anbefale jer til mange. Og det vil de andre 35 gæster iøvrigt også.

Mange venlige hilsener
Martin Bigum, billedkunstner og digter 

—————————————————-

Kæreste Palle og Sille

Tusind tak for en vidunderlig koncert. I er simpelthen nogle skønne mennesker og kunstnere hele vejen igennem ! Modtog personlige komplimenter til jer, dagen igennem. Folk kom simpelthen hen og hev mig i armen og sagde tak fordi jeg havde anbefalet jer, for de havde syntes det var SÅ godt !

Og jeres musik røg lige på anlægget da vi kom hjem. !

Bedste hilsner
Tina

—————————————————-

Hej Sille, Palle og Lydland

Endnu en gang tak for en god koncert og oplevelse fredag morgen. Jeg skulle hilse fra mine kolleger og sige at I får: 6 “G-nøgler” ud af 5 mulige. I kom virkelig ud over “rampen” og fik begejstret både børn og voksne. Tak, for det!

Det var egentlig ikke meningen at jeg skulle have set jer, men da jeg så og hørte jer jamme lidt før koncerten, og så jeres umiddelbare glæde ved det at spille – selv på en skole, efter 150 km i bil og for 2 af jer en lidt oprivende morgen klokken halv ni om morgenen – da tænkte jeg.: Det må jeg bare se! Tak, det gav vitaminer til resten af dagen.

Venlig hilsen Arne

—————————————————

Hej Sille!

Vi hører netop Dansedyr og Dagdrømme, og tænker tilbage på vores bryllup i Falsled, hvor du jo med et super sammensat hold musikere gjorde vores dag og aften til det mest fantastiske vi kunne forestille os….alle dansede sig langt op i stjernerne.

Selvom det er et halvt år siden, vil vi gerne sige tusinde tak for at I var der!!
Sofus, vores lille dreng på 1 år hopper videre til Djanzz inde i stuen, mens solen efterhånden varmer godt hernede.

Un saludo fra Spanien,

Marie & Thomas

bottom of page