top of page

Koncert for de allermindste

Akvarel Brush 16

Små ører behøver ikke musikalsk barnemad!

Baby koncert Sille og Palle

Til Sille og Palles koncert for de yngste medvirker børn og voksne i en spil-levende børnekoncert, hvor der skal danses og synges til både gamle klassikere fra den danske børnemusik-sangskat, egne sange fra Minisjang-serien Lille Tut og de melodier der opstår helt spontant undervejs.


– Glæd jer til at opleve Sille og Palle, det bliver en ren fest … hvis ellers guitaren vil vågne.

Se koncertplan her og se efter “BABYKONCERT”

Om Sille & Palle:
Sille Grønberg og Palle Windfeldt har dannet par i 35 år og er 2 af landets mest rutinerede musikere ud i koncerter og udgivelser for børn med ca 100 koncerter årligt i ind- og udland. Parret var bl.a. en del af børnejazzorkestret Djanzz og står desuden bag musikken til Ramasjang-programmerne “Rosa fra Rouladegade” og "Lille Tut" og har lavet koncerter med Aalborg Symfoniorkester og DR Børnekoret.

Koncerten er for de 0-3 årige og varer ca 35 min.
 

Lille Tut Cover m DRlogo.jpg

I 2024 udkom

LILLE TUT

Hør alle sangene fra den populære serie fra DR Minisjang om Lille Tut og hendes venner Nissen og Gato

Vuggeviser og godnatsange Cover

Vuggeviser & Godnatsange

Udkom i 2003. I sin tid fulgte sangene med til bogen "Den lille Ole og andre godnatsange for børn" udgivet af forlaget Carlsen. 
Der er udover sangene en syng-med version af 14 af de skønneste danske vuggeviser som Pjerrot sagde til månen, Solen er så rød mor og Kys mig godnat. 

plakat

Tryk på billedet
Baby koncert Sille og Palle

PRESSEMEDDELELSE

Tryk på billedet

PRESSEFOTO

Tryk på billedet
Sille og Palle baby koncert

Læs alle omtaler her

Tusind tusind tak for en superskøn musikalsk oplevelse i fredags. Det var herligt – og rørende –  som I formåede på jeres søde og skønne måde at fuldende hele vores store dag. Det er vi meget taknemmelige for.

I tryllebandt stor som lille, og fik os alle med til at deltage og blive til en del af koncerten. 

Alle daginstitutionerne fortæller at I lavede de mest vidunderlige baby-jazz koncerter i vores børnekulturuge her i Gentofte i år. Tak for det!

Tusind tak for en formidabel koncert. Ved nærmere eftertanke leverede I det mest velbesøgte (og overbookede) arrangement, jeg nogensinde har præsteret i min tid på dette bibliotek. Så tak for det!

I står begge for alt det, som jeg ønsker at formidle til mine deltagere, uanset om der skal fødes et barn eller høres musik nemlig: Tilstedeværelse i nuet, opmærksomhed, rummelighed og kærlighed. Tusind tak for jeres hjælp til at gøre dagen i går til en fantastisk dag :)

Jyske Vestkysten

I starten så nogle af børnene lidt betuttede ud, men det varede ikke længe, før de levede med i musikken. Klappede, hoppede, 

dansede og spillede med. 

Børnene fik e´n på opleveren – og hjemme i dagplejen er de klar til at danse videre.

Børnehuset Globus,

Hellerup

Gentofte Kommune

Frederiksberg

Bibliotek

Mindful Moving

bottom of page